Chi-Wit massage

Bij de Chi-Wit massage stel je de wervelkolom voor als een levensboom.
Steeds vaker komen we mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd lichamelijk te zijn maar dat kan het wel worden.
In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen.
Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelf genezend vermogen in beweging blijft.

De massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India.
De massage heeft een positief effect op de mentale conditie en ook bij emotionele pijnen kan deze massage verlichting en helderheid kan geven. De natuurlijke lichaamsenergie gaat vrijer stromen.

Tijdens de massage worden eerst de rug en de achterkant van de benen behandeld. De massage duurt 45 minuten
U kunt de massage uitbreiden met een heerlijke hoofd/gezichtsmassage, de massage duurt dan 60 minuten.

Iedere massage wordt vooraf gegaan door een ontspannend voetbad en afgesloten met een kopje kruidenthee of een glas water.
Als u de eerste keer in mijn praktijk komt vindt er vooraf aan de massage een intake gesprek plaats waarin ik bespreek of er nog bijzonderheden zijn en waar ik rekening mee moet houden.
Hierna mag u plaats nemen op de warme tafel en wordt u onder zachte verwarmde teddy pluche (hand)doeken gelegd waarna u zich heerlijk kunt ontspannen en genieten van de massage.

Wilt u meer informatie over de behandeling of de evt. contra-indicaties neem dan vooraf contact met mij op. Mijn massages zijn niet medisch van aard maar puur ter ontspanning.
Bij twijfel, raadpleeg eerst uw arts.