Klassieke Ontspanningsmassage

Heerlijk ontspannen in tijden van drukte en spanning of gewoon als verwenmoment.
Deze massage bestaat uit langzame strijkingen en knedingen die je in combinatie met de zachte muziek en de knisperende houtkachel in een uiterste staat van ontspanning brengen.
Het hele lichaam wordt gemasseerd waarbij rug, nek, schouders, armen, handen, buik, benen en voeten worden gemasseerd. De massage wordt afgesloten met een gezichtsmassage.
Een ontspanningsmassage ontspant en maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler.
De massage duurt tussen de 60-75 minuten en is gedeeltelijk intuïtief. Dit betekent dat er naast de basismassage ook impulsen van mijzelf en aanwijzingen van degene die op tafel ligt aan bod komen.
Wat er op dat moment belangrijk is wordt behandeld.
U kunt er ook voor kiezen om de ontspanningsmassage op het warmwatermatras te ondergaan.

Iedere massage wordt vooraf gegaan door een ontspannend voetbad en afgesloten met een kopje kruidenthee of een glas water.
Als u de eerste keer in mijn praktijk komt vindt er vooraf aan de massage een intake gesprek plaats waarin ik bespreek of er nog bijzonderheden zijn en waar ik rekening mee moet houden.
Hierna mag u plaats nemen op de warme tafel en wordt u onder zachte verwarmde teddy pluche (hand)doeken gelegd waarna u zich heerlijk kunt ontspannen en genieten van de massage.

Wilt u meer informatie over de behandeling of de evt. contra-indicaties neem dan vooraf contact met mij op. Mijn massages zijn niet medisch van aard maar puur ter ontspanning.
Bij twijfel, raadpleeg eerst uw arts.