Gastenboek

Heeft u van uw bezoek genoten? Laat een reactie achter!

15 thoughts on “Gastenboek

 1. Ik heb genoten van een heerlijke Ayurvedische masage met sesam olie door Renee, dank daarvoor. Tot rust gekomen en in balans ging ik weer naar huis. tot de volgende keer!

 2. Super genoten van een relax-avondje.
  Als eerste lekker in de sauna en vervolgens een Orang Malu massage met Thaise olie.
  De avond hebben we afgesloten met een heerlijke kop kruidenthee.
  Ik ben weer zeer ontspannen naar huis gegaan; wat zal ik goed slapen vannacht.
  Volgende keer ga ik genieten van de Thaise voetreflexmassage!
  Dank je wel Renée!

 3. Heerlijk ontspannen vanavond, eerst een voetenbadje dan in de infraroodsauna voor de spieren en daarna een warmwatermatras massage waarbij je gedurende de gehele massage op je rug kunt blijven liggen op een warm watermatras. Dank je wel Reneé het was geweldig .

 4. Af en toe gun ik mezelf een ontspannen massage. Renée brengt je helemaal in trance. Niets waar je aan denkt, je hoofd helemaal leeg. En ik geef me helemaal over, om te genieten van subtiele aanrakingen.
  Ik snap nu wat men bedoelt met; ” als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor anderen zorgen.”
  Renée bedankt ?, en tot de volgende keer!

  Groetjes Happy single
  Karin

 5. Zowel de babymassage cursus gedaan als een Aryuvedische massage voor mezelf. De prettige omgeving, de kundigheid maar vooral de oprechte aandacht van Renée maken het een hele fijne beleving.

 6. Al vanaf het begin een trouwe bezoeker bij Renee.
  Altijd heerlijk ontspannen en relaxed weer naar huis.
  Ruime keuze uit allerlei soorten massages, met persoonlijke aandacht gegeven.

  Ik zou zeggen probeer t zelf eens!!

 7. Onlangs een heerlijke ayurvedische massage van Renée gehad. Het geheel was met volle aandacht in een prettige ingerichte massagesalon en na de massage voelde ik mij nog lang relaxed en in balans. Heerlijk om te mogen ervaren en voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer.

 8. Ik heb gisteren genoten van een ontspannende zwangerschapsmassage. Heel rustig, in balans en met aandacht zijn de kernwoorden die in me opkomen als ik eraan terugdenk. Dankjewel Renée!

 9. Heerlijke massage mogen ontvangen in de buitenlucht, ik rook het gras, hoorde de vogeltjes fluiten en vertrok langzaam naar dromenland terwijl de stress uit mijn lichaam vloeide !
  Het was weer top Renee, tot snel weer.
  John

 10. Heerlijk mogen genieten van een bijzonder ontspannende Ayurvedische massage van Renee. Ben helemaal tot rust gekomen na een drukke dag werken.

 11. Gisteravond weer genoten van een warming up in de sauna en daarna een heerlijke ayurvedische massage. De ambiance bij Renée zorgt voor rust in je hoofd en je lijf. De muziek, haar rustgevende aanwezigheid, de persoonlijke aandacht. Allemaal ingrediënten voor enkele uren van een zen moment. Ik raad het iedereen aan die zin en tijd heeft in balans in haar/zijn leven.

 12. Lekker relaxen bij Renee.

  Eerst een voetenbad daarna sauna en weer een voetenbadje.
  Dan een heerlijke ayurvedische massage met een lekker ontspanningsmuziekje op de achtergrond.
  Een lekker kopje kruidenthee bij de houtkachel ter afsluiting van een ontspannen middag!

 13. Voor de tweede keer een zwangerschapsmassage gehad. Heerlijk tot rust gekomen, zelfs de baby was helemaal zen! Prettige sfeer, en proffesionele behandeling. Zéker aan te raden! Bedankt Renee voor deze ontspannende “me-time”. Je gaat me zeker vaker zien.

 14. Een heerlijke Ayurvedische massage gehad van Renée, mooie muziek erbij, is heerlijk genieten, zo zen! kom zeker nog een keertje genieten! Dank je wel Renée

 15. Ik heb genoten van een héérlijke ontspanningsmassage. Echt helemaal tot rust gekomen. Renée verstaat haar vak, bedankt voor de fijne beleving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.