Sabaaydi Massage

Bij de Sabaaydi massage, ook wel kruidenstempel massage genoemd, stempel je het lichaam met warme kruiden en ga je vervolgens masseren met je handen en warme olie. Het is een oosterse en Westerse massage in één! De werking van de kruiden gaat heel diep en kan nog wel een aantal dagen door werken.
De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gestempeld. De Thaise kruidenmix bevat o.a.:

>Borneol en Camphor: zorgt voor een diepe werking en stuwt de kruidenkrachten naar een diepere laag. Goed bij reumatische aandoeningen en spierpijn.
>Tamarinde: heeft een genezende werking.
>Lemon Grass: werkt prikkelend en desinfecterend. Tegen reuma.
>Kurkuma: Geelwortel, ontstekingsremmend, bij maag/darmklachten en goed voor gal en lever.
>Kaffir Limoen: Indonesische citroenboom, werkt sterk aromatisch en bevordert de spijsvertering.
>Gember: goed tegen huidirritaties. Zeer verwarmend effect, kan de immuniteitsreactie op infectie versterken.
>Acacia en Concinnawild: verbetert de huid is ontstekingsremmend en werkt tegen huidziektes.
>Pandanblad: zet je hart open en geeft een speciale geur.
>Patchoulli: voor goede huiddoorbloeding, werkt schimmeldodend, is ontstekingsremmend, aderwandversterkend en werkt op de Chakra’s.

Na het stempelen volgt een ontspannende oliemassage van de rug. Hierna een gezichtsmassage waarbij de laatste restjes spanning weg vloeien. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de onderbenen en de voeten.

De totale massage duurt een uur en kan naar wens worden uitgebreid naar een Sabaaydi massage totaal. Hierbij wordt ook het gezicht, decolleté, hals, armen en handen gestempeld. Geef dit wel door bij het afspreken van de massage want hiervoor worden andere stempels gebruikt en die moeten ruim van te voren heet gestoomd worden.
Door middel van deze Sabaaydi massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen. Preventief voor een gezond lichaam.

Iedere massage wordt vooraf gegaan door een ontspannend voetbad en afgesloten met een kopje kruidenthee of een glas water.
Als u de eerste keer in mijn praktijk komt vindt er vooraf aan de massage een intake gesprek plaats waarin ik bespreek of er nog bijzonderheden zijn en waar ik rekening mee moet houden.
Hierna mag u plaats nemen op de warme tafel en wordt u onder zachte verwarmde teddy pluche (hand)doeken gelegd waarna u zich heerlijk kunt ontspannen en genieten van de massage.

Wilt u meer informatie over de behandeling of de evt. contra-indicaties neem dan vooraf contact met mij op. Mijn massages zijn niet medisch van aard maar puur ter ontspanning.
Bij twijfel, raadpleeg eerst uw arts.