Sauna

De combinatie van massage en saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt. We beginnen met een warm voetenbad van 5 minuten, daarna volgt een sessie van 15 minuten in de infrarood cabine, dit is voldoende om de spieren goed op te warmen. Hierna gaat u nogmaals 5 minuten met uw voeten in een voetenbad waarna u plaats neemt op de massetafel.

Onze sauna is voorzien van Philips full spectrum korte golf infrarood duo stralers.
Infrarood is stralingsenergie die direct en effectief in uw lichaam omgezet wordt in een weldadige therapeutische warmte. Net als bij zonnestraling ervaar je direct de heilzame en weldadige warmte. Infrarood is volkomen ongevaarlijk.
De UV-straling die in de zon zit, en gevaarlijk is, komt in het spectrum van de infraroodlampen niet voor.

In tegenstelling tot de traditionele lange golf infraroodstralers geven de Philips full spectrum stralers onmiddellijk warmte af. Het volledige warmtevermogen wordt al binnen enkele seconden na het inschakelen bereikt, waardoor het niet nodig is de cabine voor te verwarmen. De stralers bereiken een diepte van 5 mm waar de warmte wordt opgenomen in een groter volume. Dit leidt tot een effectieve en optimale verwarming van het lichaam.

Geef met het maken van de afspraak aan dat u ook gebruik wilt maken van de sauna.